Вчора, 5 січня, в смт Солоницівка в Харківській області сталася серйозна ДТП.

Першими про це повідомили в телеграм-каналі "Автомобільний Харків".

Повідомляється, що зіткнулися легковий автомобіль Hyundai і вантажівка MAN. Водія легковика госпіталізували до лікарні, він у комі.

джерело: "Автомобільний Харків"
джерело: "Автомобільний Харків"

Як повідомили в поліції, то аварія сталася 5 січня близько 15:40. За попередньою інформацією, 21-річний водій Hyundai не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем MAN під керуванням 43-річного водія.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

джерело: "Автомобільний Харків"
джерело: "Автомобільний Харків"

Інформація внесена до Єдиного обліку Дергачівського відділу поліції. Обставини аварії з'ясовуються.

джерело: "Автомобільний Харків"
джерело: "Автомобільний Харків"

Нагадаємо, в Водій таксі Bolt потрапив у смертельну аварію. Тіло таксиста з машини вирізали рятувальники.

Повідомляється, що аварія сталася 3 січня о 18:50 на Кільцевій дорозі Харкова та дороги Циркуни-Харків.

За відомостями рятувальників, зіткнулися вантажний автомобіль DAF з напівпричепом і Легковий Renault Logan. Внаслідок ДТП загинув водій легковика, хлопець 1997 року народження. Водій вантажівки не постраждав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві на мосту Патона шумахер зробив сальто на позашляховику, очевидці остовпіли: "н*хрону не видно!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Прикарпатті смертельна ДТП обірвала життя семикласниці, вчителі та батьки у сльозах: "Ти наш Ангел"

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом авто злетіло з дороги і розірвалося навпіл, свідки п'ють корвалол- " Череп розвалився"