2 жовтня у Харкові на проспекті Незалежності сталася ДТП, у якій автомобіль «Peugeot 207» зіткнувся із «Toyota RAV4».

За кермом «Peugeot 207» був вже досить відомий старший слідчий ГУ ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович, який у січні цього року напідпитку намагався втекти від поліції, але його затримали та після цього він ще й заснув у патрульній машині.

Дзержинський районний суд м.Харкова визнав винним у керуванні авто у стані сп’яніння слідчого ДФС, наклав штраф у розмірі 10 200 грн та позбавив права керування транспортними засобами строком на 1 рік. Проте Дмитро Миколайович подав апеляційну скаргу на рішення районного суду. Рішення по розгляду апеляційної скарги й досі не має. А слідчий ДФС спокійнесенько їздить вулицямі Харкова на своїй автівці та ще й скоює нові ДТП з постраждалими, пише "Police Control".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В результаті аварії постраждала пасажирка «Toyota RAV4». Жінку доставили до лікарні з черепно-мозковою травмою. На місце ДТП викликали слідчо-оперативну групу. Вже слідчі повинні перевірити ДФСника на стан сп‘яніння.

Нагадаємо, 25 січня харківські патрульні помітили автомобіль «Peugeot 207»,який виїзджав від розважального клубу «Інжир». Водій авто порушував ПДР : керував авто у темну пору доби з неосвітленним заднім державним номерним знаком (п.2.9в ПДР України) та не вмикав покажчики повороту.

Патрульні зупинили вказаний автомобіль та водій почав кричати «Я свой, налоговая милиция, от**битесь от меня». В автомобілі був сильний запах алкоголю і в ньому знаходились пляшки з алкогольними напоями. Водієм виявився старший слідчий Головного управління ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові збожеволілий мотоцикліст зніс дитину на пішохідному переході і підло втік

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пьяный неадекват протаранил 5 автомобилей в центре Франковска - пострадали дети

Також «Знай.uа» писав, що Под Киевом пьяный убийца за рулем сбил женщину с ребенком - выжили не все