В Харкові, на вулиці Клочківській, 111-а, невідомий чоловік на чорному мотоциклі збив на пішохідному переході 12-річного хлопчика і зник з місця ДТП.

Про це повідомили в пресслужбі поліції в Харківській області.

Як повідомили в поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 вересня близько 19:30 на вул. Клочківській, 111-а. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Встановлено, що водій мотоцикла чорного кольору на пішохідному переході збив дитину та поїхав у невідомому напрямку. В результаті ДТП дитину доставили в лікарню.

Розслідування проводить Шевченківський відділ поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Всі обставини аварії встановлюються.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Всі обставини аварії встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині чоловік на швидкості зніс дворічну крихітку, яка вибігла на дорогу-батьки застигли від жаху

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Рівним зухвалий п'яний депутат скоїв смертельну ДТП: летів прямо на дівчат і реготав

Також «Знай.иа " писав, що На Черкащині трагічно загинув молодий хлопець, який сів у сльозах: "погубив улюблений мотоцикл"