У Харкові на Салтівці помітили відчайдушного велосипедиста. Харків'янин "осідлав" велосипед на замерзлій водоймі.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Х".

Велосипедист катався по льоду, незважаючи на те, що неподалік видно розломи, а температура повітря в минулі дні в Харкові була переважно вище нуля.

"Навесні спливе"," Вічно молодий", "Там лід 20 см завтовшки, забавляють такі фахівці завжди", "Без таких теж нудно"," у нього площа маленька не повинен провалиться", " зі смертю на перегонки!", "Та лід тримає відмінно, можна навіть не переживати. Скажіть це рибалкам, які кожен день на льоду, по двоє в наметі або натовпом стоять гуртком і спілкуються, чекають клювання. А там вага побільше буде, " тільки недоумство, відваги там нема...", "Без екстриму жити не цікаво"," навіщо таке постити лід нормальний, він і коли 40 см теж тріскається"," лід в даний момент абсолютно безпечний незважаючи на те що він підтанув зверху ,товщина його становить 20+см, це абсолютно нічим не загрожує", - дискусували між собою харків'яни.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські студенти влаштували дикі "покатушки" на льоду: "навчання почекає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Креативний харків'янин з коляскою і на ковзанах вразив українців: "Татко року"

Також «Знай.иа " писав, що Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"