Харків'янин зробив своїй коханій пропозицію прямо на ковзанці.

Відео опублікували очевидці в групі "Харків 1654" у Фейсбуці.

Хлопець з букетом взув ковзани і з величезним букетом троянд під'їхав до своєї дівчини. Після опустився на ліве коліно, простягнув коханій перстень і покликав заміж. Дівчина киває і погоджується, закохані обіймаються.

Все це відбувалося на очах здивованих відвідувачів ковзанки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, футболіст з харківського футбольного клубу "Металіст 1925" зробив пропозицію своїй дівчині. Церемонія заручин відбулася прямо на футбольному полі.

Молодий чоловік зважився на такий крок перед першою грою Першої ліги «Металіст 1925» — «Нива». Півзахисник харківського клубу Антон Савін зробив пропозицію руки і серця коханої. Перед стартовим свистком судді гравець зняв футболку, а під нею була ще одна, на якій був напис: "Лі, ти вийдеш за мене заміж?».

До кромки поля підійшла дівчина, а гравець встав на одне коліно і подарував їй коробочку з перстнем. Вона відповіла згодою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закарпатець на пожежній машині зробив пропозицію коханій :" 101 троянда і море сліз"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Закоханий закарпатець попросив руки коханої перед усім містом - про таку романтику мріє кожна дівчина

Також «Знай.иа " писав, що Пара відсвяткувала Романтичне весілля в Zoom через пандемію-щасливі і закохані