Стало відомо про інцидент, який стався днями в Харкові. Жінка постраждала з дитиною катаючись на гірці.

Таким чином, повідомляється, що поняття безпека на тюбінгах в Харкові немає. Жінка з донькою вилетіла за межі гірки, і пронеслася ще на величезній швидкості в бік лісу. Вижити далося дивом.

Інцидент у Харкові, фото: Telegram
Інцидент у Харкові, фото: Telegram

Дочка практично не постраждала, у неї легкі садна і невеликий переляк, а ось мамі пощастило набагато менше, видно на знімках і відео.

Інцидент у Харкові, фото: скріншот
Інцидент у Харкові, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За фактом виявилося, що комплекс не несе відповідальність за безпеку, у гірськолижного «курорту» немає навіть медпункту.

Поки інші гості підіймалися, перед ними вилетів ще один хлопець, але, їм про це чомусь вирішили не повідомляти, і відправили жінку з дитиною наступними.

Гірку не закрили, і люди продовжують кататися там донині.

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Як зазначається, невідомий чоловік влаштував вибух заради пограбування банку, розташованого на вулиці Градинській у Деснянському районі столиці.

Однак влаштований ним вибух був недостатньої сили, тому забрати гроші грабіжникові не вдалося-термінал вистояв.

Як повідомляє портал Знай Масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також Знай писав, що У Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"

Поліцейські з'ясовують, хто запустив феєрверки. Начальник поліції Харківської області Андрій Рубель повідомив, що запуск стався в районі станції метро Київська, передає "Суспільне".