Харків торкнулася чергова медреформа. Тепер "невідкладна допомога" не виїжджає на виклики з приводу високого тиску і температури.

Про це розповіла дівчина Ольга в групі "Гарячі новини Харкова" у Фейсбуці.

Як розповіла харків'янка, то їй 1 січня потрібні були послуги швидкої допомоги: у її матері підскочив тиск, а таблетки не справлялися. Коли Ольга звернулася до диспетчера, то їй відповіли, що з 1-го січня "швидкі" перестають виїжджати на подібні виклики і порадили звернутися до сімейного лікаря.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

"Довелося мені 1 січня ввечері викликати "швидку" матері. Тиск під 200, таблетки не збивають. А диспетчер мені і каже, мовляв, з 1 січня на виклики з приводу високого тиску і температури "швидка" не виїжджає...На моє запитання: Що робити? Мені порадили звернутися до сімейного лікаря, а то лікуватися не хочете, до лікаря не ходите.....У лікаря ми були 2 тижні тому, ліки п'ємо все за призначенням. Після довгих суперечок виклик у мене прийняли, "швидка", слава Богу, приїхала. Поясніть хто що-небудь знає, що робити у вихідний?",- написала Ольга.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай.ІА писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.ІА писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.