У Харкові поліцейські зупинили шикарний Porsche, за кермом якого опинилася відома блогерка Катерина Якимів.

Дівчина була п'яна і тому не помітила, як порушила низку правил дорожнього руху, передають "Факти ictv", посилаючись на "Надзвичайні новини".

Замість адекватного діалогу інспекторам поліції дісталися погрози, брудна лайка і нецензурні жести.

За словами очевидців, блогерка вигукувала погрози і навіть планувала поскаржитися в поліцію вже покійному меру Харкова Геннадію Кернесу.

"Я тобі влаштую таке життя, що ти ох***ш! Я сказала йому: пішов на х*й, бл**ь! Ти півень галимий, ти зрозумів чи ні? Ти півень!" - не перебираючи фразами, кричала Катерина поліцейським.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Дівчину спробували змусити пройти тест на наявність алкоголю і наркотиків в крові, але Катерина вирішила просто закритися в своєму позашляховику.

За словами поліцейських, це далеко не перший адмінпротокол на Катерину Якимів.

Дівчина траплялася копам за п'яне водіння вже щонайменше двічі, а так само на її рахунку і ДТП. Всі справи розглядаються в судах.

На щастя, поки під колесами елітного Porsche блогерки на прізвисько Тигра ніхто не постраждав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини