У Харкові чоловік і група підлітків отримали вирок за вбивство бездомних.

Про це повідомили в Єдиному реєстрі судових рішень, пише Depo.Харків.

Суд виніс вирок щодо вбивства чотирьох бездомних підлітками.

Згідно з матеріалами справи, 11 червня 2015 року неодноразово судимий чоловік розпивав спиртне з трьома підлітками і дізнався, що їм подобається вуличне життя.

Чоловік відвів неповнолітніх до бездомних і почав одного бити, щоб показати свою перевагу. Після чого він переконав підлітків вбити бездомних.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Спочатку побили до смерті чоловіка в інвалідному візку, а після жорстоко накинулися на ще двох. Зловмисники думали, що всі постраждалі померли, але одного дивом врятували в лікарні. Також до лікарні доставили ще двох постраждалих від рук підлітків, але їх медики реанімувати не змогли. В результаті бійки від отриманих травм четверо чоловіків без певного місця проживання віком від 50 до 58 років загинули.

У суді всі злочинці свою провину визнали і щиро розкаялися у скоєному. На підставі ч.2 ст. 15 (замах на кримінальний злочин) та 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України злочинцям визначили покарання у вигляді позбавлення волі на строк 11 років 2 місяці.

Організатор злочину - житель Луганської області, раніше був неодноразово судимий за крадіжки і нанесення тілесних ушкоджень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівські Підлітки замучили малюка до напівсмерті-запхали в мішок і били трубою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску

Також «Знай.иа " писав, що Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською