В одному з харківських гуртожитків сталася бійка між студентами-арабами.

Про це передає телеграм-канал "Типовий Харків".

Повідомляється, що інцидент стався в економіко-правовому університеті, який розташований на проспекті Гагаріна, 187.

За словами очевидців, в ніч з 24 на 25 грудня група осіб пробралася на територію університету і побила місцевих студентів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У підсумку 30 незрозуміло кого побили 10 арабських студентів і розвалили санвузол. Побиті передають привіт ректору - Орлову Павлу Івановичу за створені умови"— - написано в повідомленні каналу.

За інформацією поліції, троє іноземних студентів потрапили до лікарні після бійки. А повідомлення про бійку на лінію "102" надійшло близько 00:45 25 грудня. До копів звернувся 19-річний студент і повідомив, що у нього виник конфлікт з 31-річним працівником університету.

"Вже на місці було встановлено, що на територію університету зайшла група молодиків і побила студентів вузу. Крім того, що три людини отримали різні травми і опинилися на лікарняних ліжках, в самому гуртожитку стався погром - в туалеті розбиті вікна і сантехніка, зірвані штори",- розповіли в поліції.

Також відомо, що всі учасники бійки - іноземні громадяни.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини події встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поїздка в Київському тролейбусі обернулася бійкою з різаниною -" все без масок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині мер-вибивала влаштував мордобій з активістами: "куди щемитеся?"

Також «Знай.иа " писав, що Покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися