Начальник відділу розкриття злочинів проти особи управління національною поліції в Харківській області Сергій Новік, який в результаті п'яного ДТП погрожував табельною зброєю і був побитий, написав рапорт на звільнення.

Нагадаємо, на початку квітня поточного року, біля Харківського міського управління МВС, Новиков не пропустив автомобіль, зачепивши його, за кермом якого сиділа дівчина. Перебуваючи в стані сп'яніння, він дістав свою табельну зброю і почав їм погрожувати. Потім покликав главу управління карного розшуку полковника поліції Євгена Драку. За дівчину заступився хлопець, що сидів на пасажирському сидінні її авто. У результаті обидві сторони конфлікту викликали підмогу, і прямо на перехресті біля міського управління поліції сталася масова бійка. Двох поліцейських начальників відвезли в лікарню з травмами.

Після конфлікту правоохоронці почали просувати версію, що на них напали учасники злочинного угруповання. Друга сторона конфлікту запевняла, що поліцейський першим дістав пістолет і покликав на підмогу колег. При цьому в ДТП винен теж він.

З тих пір пройшло трохи більше місяця і по справі з'явилися новини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляє Police Control Ukraine з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, Сергій Новіков написав рапорт на звільнення. Також вказується, що Новіков скоїв ДТП, ймовірно, в стані сп'яніння. Перед тим як звільнитися, поліцейський подав у податкову декларацію про доходи. Декларацію перед звільненням Новик подав 29 квітня. Поліцейський зазначив, що є співвласником земельної ділянки площею 825 кв. м у селищі Шевченкове Харківської області, є власником квартири площею 186 кв. м в Харкові і користується квартирою, що належить облуправлінню поліції. За період з 1 січня по 28 квітня в поліції чоловік заробив 84,7 тис. грн.

Другий поліцейський - начальник управління карного розшуку Євген Драка, який допомагав Новікову "розбиратися" у дорожній пригоді, досі перебуває в лікарні.

Відео зняте з місця події:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Таксист, який шпурнув дрібниця в обличчя касирці, отримав по заслугах. Геращенко все розповів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Расистський скандал в США: батько і син вбили людину, а поліція сховала докази

Також «Знай.ua» писав, що У Києві копи показово покарали ресторан за роботу на карантині, українці незадоволені, "Молодці, але вже не треба"