Реконструкція Харківського зоопарку почалася ще в 2016 році і триває донині. Завершити роботи повинні в 2021 році.

Про це повідомив голова наглядової ради АТ "Трест "Житлобуд-1" Олександр Харченко, передає "Стройобзор".

На даний момент, вже виконано великий обсяг робіт.

"На постійне місце вже переведені леви, тигри, капібари, крокодили, птахи... на черзі – бурі і гімалайські ведмеді, а також слони і бегемоти",- розповів Олександр Харченко.

Харківський зоопарк, фото: СтройОбзор
Харківський зоопарк, фото: СтройОбзор

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами, реконструкція зоопарку - дуже важке будівництво, адже зоопарк складається з окремих приміщень, які мають свої особливості і технічні складності.

Крім того, на території зоопарку триває облаштування океанаріуму, слоновника, жираф'ятника та інших локацій, які мають свої особливості і технічні складності.

Але завершити будівництво зоопарку планують в 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський зоопарк планує витратити 382 573 гривні на морепродукти для тварин

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харківському зоопарку відсвяткували день народження слона: "найсмачніший подарунок імениннику"

Також «Знай.иа " писав, що Комунальний заклад "Харківський зоологічний парк" збирається витратити 54 166 825 гривень на будівництво нового кафе на 200 посадочних місць