У ніч на 25 грудня в Харкові обіцяють снігопади і ожеледиця. У зв'язку з цим харків'ян просять не виїжджати на автомобілях без необхідності.

Про це повідомив секретар міськради, виконуючий обов'язки мера Харкова Ігор Терехов на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, у Харкові найближчими днями очікуються складні погодні умови. У місті повинен початися сильний снігопад, а вранці очікується ожеледиця. А на вечір п'ятницю передають і зовсім дощ і намерзання льоду на дорогах.

"Наші комунальники готові прибирати сніг і посипати траси сіллю. Переконливе прохання постаратися без крайньої потреби завтра не виїжджати на вулиці Харкова і не паркувати машини на узбіччях доріг. Також не загороджувати в'їзди у двори - так нашим службам буде легше ліквідувати наслідки негоди", - написав Терехов, звертаючись до автомобілістів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Так, за даними Українського гідрометцентру, 25 грудня в східній і північно-східній частині країни очікується значний сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У східних і південно-східних областях пориви вітру 15-20 м/с.оголошено перший рівень небезпеки - жовтий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Католицьке Різдво принесе різке погіршення погоди, рятувальники оголосили 1 рівень небезпеки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода 24-25 грудня випробує сили і нерви українців: мокрий сніг, мороз і магнітні бурі

Також «Знай.иа " писав, що Погода готує харків'янам сніговий уїк-енд-діставайте санки, буде весело