Харківський олігарх Олександр Ярославський не був присутній на похоронах Геннадія Кернеса.

Дружина Ярославського Марина, вчора, 23 грудня в соцмережі Instagram виставила сторіз з чоловіком, писаше Depo.Харків.

На фото подружжя знаходиться на пляжі в теплих краях. Дружина Ярославського позує в кадрі в білому суцільному купальнику, а її чоловік – в чорних плавках в червону смужку. Геометки на цьому фото немає.

скріншот
скріншот

Однак, ввечері 22 грудня в Instagram Марина Ярославська виклала фото, де вказала, що вони проводять відпустку на Мальдівах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Отже, можна припустити, що в день похорону мера Харкова Геннадія Кернеса Ярославський перебував на відпочинку.

джерело: Depo.Харків
джерело: Depo.Харків

Нагадаємо, що Ярославський і Кернес публічно після 7 років ворожнечі один одного помирилися напередодні Нового 2020 року. Обидва називали себе друзями.

Раніше ми писали, мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня, в берлінській клініці "Шаріте", де перебував останні три місяці на лікуванні. В останній раз він з'явився на публіці на День міста, 23 серпня, а після цього зліг з коронавірусом.

Перед смертю у нього відмовили нирки, і вже через пару днів організм не витримав. Геннадію Кернесу був 61 рік. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Від кого покійний Кернес заразився коронавірусом: замішана жінка, і це не Дружина

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ярославський закликав Зеленського врятувати "Мотор Січ" від краху, а Україну - від арбітражного позову на 3,5 млрд доларів

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес залишив мільйонні борги за туалет і парк, але харків'янам все одно: "справжній господар"