Вдова Кернеса Гайсинська переписала свою частку в бізнесі з торгівлі одягу та взуття на матір Софії Кернес. Ольга Муравицька стала єдиним власником "Торгового дому Модд'а" відразу після смерті Геннадія Кернеса.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

До 16 грудня 2020 року "торговим домом "Модд'а" володіли Оксана Гайсинська та Ольга Муравицька.

Компанія є офіційним представником і дистриб'ютором японського бренду дитячого одягу преміум-класу "Miki House" в Україні, а також володіє двома магазинами в Харкові та Києві. У Харкові відкрили магазин у 2006 році. У Києві - у 2007 році.

Раніше співвласником фірми був "НПК-Холдинг", який ХАЦ називає "практично сімейною бізнес-корпорацією Геннадія Кернеса". Після смерті мера його вдова вийшла з числа власників, а Муравицька стала одноосібним власником бренду.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, що у Геннадія Кернеса є 11-річна дочка Софія, яка проживає з матір'ю в Лондоні.

Про це розповів друг покійного Кернеса Павло Фукс. За словами бізнесмена, Кернес шалено любив Софію.

"Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа - просто копія! І зовні, і за характером",- розповів Фукс.

Відомо, що і сини Кернеса підтримують стосунки з дівчинкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вибори в Харкові після смерті Кернеса: коли місто отримає нового мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові відспівали Кернеса: заплакана сім'я, шикарна труна і армія священиків