З'явилася інформація про те, що покійного мера Харкова Геннадія Кернеса коронавірусом могла заразити домробітниця.

Про це розповів друг Кернеса і бізнесмен Павло Фукс в інтерв'ю "Стране".

"Кажуть, що домробітниця. Ходила навколо та близько, кашляла в масці. Гена був в цьому плані досить безтурботним. Виходив на вулицю абсолютно без маски"— - розповів Фукс.

За його словами, Кернесу було важливо показати всім, що йому не страшна пандемія. Він дуже не хотів зупиняти життєдіяльність Харкова через локдаун.

"Він боровся за те, щоб працювало метро, бізнес, щоб місто не зупинялося",- каже бізнесмен.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Павло Фукс, фото: Ліга
Павло Фукс, фото: Ліга

За інформацією Newsroom, в близькому оточенні Кернеса обговорюють і ще одну версію зараження: інфекцію він міг підхопити і від жінки, яка в останні роки допомагала йому одягатися.

Нагадаємо, що мер Харкова Геннадій Кернес помер в ніч на 17 грудня, в берлінській клініці "Шаріте", де перебував останні три місяці на лікуванні. В останній раз він з'явився на публіці на День міста, 23 серпня, а після цього зліг з коронавірусом.

Перед смертю у нього відмовили нирки, і вже через пару днів організм не витримав.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Він народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг покійного Кернеса Фукс розповів про останні дні мера, рвався до Харкова до останнього: "готовий померти в літаку!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернеса везуть на кладовище, Харків пухне від сліз: у мережі показали місце вічного спокою мера

Також «Знай.иа " писав, що З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція