У день похорону мера Харкова Геннадія Кернеса, стало відомо, що у нього є 11-річна дочка Софія. Дівчинка проживає разом з мамою в Лондоні.

Про це розповів друг покійного Кернеса Павло Фукс в інтерв'ю виданню "Страна.юа".

За словами бізнесмена, Кернес шалено любив Софію.

"Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа - просто копія! І зовні, і за характером",- розповів Фукс.

Відомо, що і сини Кернеса підтримують стосунки з дівчинкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фукс не сказав, Як звуть маму дівчинки. Але за інформацією джерел Newsroom стало відомо, що мова йде про бізнесвумен Ольгу М. Жінка є офіційним представником і дистриб'ютором бренду дитячого одягу преміум-класу в Україні. З відкритих джерелах відомо, що у Ольги є дочка Соня.

Про маленьку доньку Геннадія Кернеса відомо, що вона в 2015 році стала власницею квартири в елітному Київському ЖК.

За даними видання "Наші гроші", трикімнатну квартиру в ЖК" Новопечерські липки " їй подарували. Раніше власником квартири була фірма "КУА "ЮДП ессет менеджмент" з групи колишнього нардепа Василя Хмельницького. Вартість житла склала $150 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін заговорив про перевибори мера Харкова після смерті Кернеса: "затягувати не можна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові відспівали Кернеса: заплакана сім'я, шикарна труна і армія священиків

Також «Знай.иа " писав, що З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція