Уважні харків'яни виявили в Харкові "золотий" і безхазяйний унітаз.

Фотофактом поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

Унітаз, який покритий золотою фольгою знайшли в районі вулиць Танкопії та Харківських Дивізій.

Автор фото не міг не пожартувати про "причетність" до цього Віктора Януковича з його пристрастю до речей із золота.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Був помічений Віктор Федорович, десь никається в районі Танкопії і Харківських Дивізій. Фоткав на лєгітімность",- написав автор фото.

"За карантин природа настільки очистилася...", "Вітя, не палися, навіщо собою сортир тягати?", "Він же Золотий. Тому і тягає", "Вітя, повернись", " Реально унітаз був у Яника Золотий ?про батон пам'ятаю"," унітаз топ", - жартували в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, в одному з вузів на Уралі знайшли туалет у стилі "Пшонки" і "Януковича". Санвузол з мармуровими стінами і позолотою "вчить" бути справжньою жінкою.

У вбиральнях встановили м'які пуфики з подушками, витончені Світильники і картини. У жіночій кімнаті на дзеркалі красується фраза італійської актриси Софі Лорен: "Жінка, твердо впевнена в своїй красі, зуміє врешті-решт переконати в ній всіх інших". Чи є ця цитата в чоловічому туалеті, невідомо.

Один з користувачів Facebook уточнив, що ці розкішні туалети - це подарунок університету від відомих бізнесменів, які колись також навчалися в цьому вузі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 11 градусів тепла, унітаз в центрі палати і одна розетка на всіх: в яких умовах лікують ковід в Україні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помочився на "Греммі", повісив Путіна і оголосив себе Мойсеєм: Каньє Веста знову понесло

Також «Знай.иа " писав, що мрія Пшонки за "скромний" прайс - в Україні виставили на продаж квартиру в стилі " бикоко"