Парковка для оленів: У Харкові ввели нові дорожні знаки.

У Харкові для порушників ПДР встановили іронічний дорожній знак, який викликав багато суперечок серед водіїв. Подробиці у сюжеті програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути відео за посиланням.

На перехресті біля Сумського ринку з’явився знак з написом «Місце парковки для оленів». Знак встановили через велику кількість порушників, які щодня залишають тут автомобілі, блокуючи рух громадського транспорту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Тут відкритий розворот трамваю. І найчастіше машини зупиняються так, що вони частково закривають трамвайні шляхи. Відповідно трамвай не може проїхати», – відмічають місцеві.

Раніше на цьому перехресті встановили офіційний знак, на який місцеві чекали близько 20 років. Він забороняє паркуватися на ділянці в 100 метрів. Але керманичі продовжують порушувати правило, навіть попри те, що на території ринку є дві парковки, де відвідувачам можна на годину безкоштовно залишати свої машини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися: "Для оленів"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Водіям приготуватися до нових штрафів? Українців планують зобов'язати "перевзувати" машини

Також «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому "оленя парковки" відгамселив перехожий: "Перекрив рух і збив людину"