Харків обзавівся креативним дорожнім знаком біля Сумського ринку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, опублікувавши відповідне фото.

Незвичайний дорожній знак "Паркування для оленів" з'явився біля Сумського ринку на самому проблемному повороті для трамваїв. Саме тут водії просто обожнюють паркувати свої автомобілі, тим самим перегороджуючи проїзд громадському транспорту.

На фото і відео зображений білий знак на синьому тлі. На ньому олень сидить в машині, висунувши голову з даху. Внизу видніється напис "місце для паркування оленів".

фото: Ігор Терехов
фото: Ігор Терехов

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Як тільки дозволить погода - на асфальті вздовж цього відрізка трамвайних колій ми ще й трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені "лосі" повинні паркуватися"– написав Терехов.

За його словами, відвідувачі ринку і так можуть стати на двох парковках Сумського безкоштовно на одну годину.

Терехов закликав автомобілістів паркуватися за правилами і не заважати руху транспорту і комунальної техніки.

"Взагалі, неправильна парковка - це бич для Харкова. Одним словом - шановні водії, паркуйтесь так, щоб нікому не заважати, особливо-громадському транспорту та комунальній техніці", підсумував Терехов.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин нахабно припаркував елітний позашляховик і прославився в мережі- " породистий олень"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові герою парковки залишили "душевне" послання: "Ну ти і л * х"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові "героя парковки" обклали сміттям: "місто радіє"