На Харків насуваються морози.

За даними синоптиків, у вівторок, 22 грудня, буде хмарно з проясненнями, без опадів, слабкий туман, ожеледь. Температура повітря вночі до -10 градусів морозу, вдень-мінус 1-6.

В середу, 23 грудня, теж хмарно з проясненнями і слизько. Вночі буде ще холодніше - до 12 градусів морозу, вдень - до шести градусів нижче нуля.

У четвер, 24 грудня, хмарно, вдень очікується невеликий сніг. Порив вітру - до 20 м/с.Температура вночі - до 9 морозу, вдень почне теплішати і стовпчик термометра підніметься до +1 градуса.

мороз і сонце, фото ua.depositphotos.com
мороз і сонце, фото ua.depositphotos.com

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, погода в Україні в понеділок 21 грудня буде відрізнятися від останніх днів з їх мрякою, туманом, хмарами і температурою, близькою до нуля градусів. А ось вже далі на тижні слід чекати різкої зміни умов.

Незважаючи на хмари і вологість, серйозних опадів на більшості території України не очікується. Тільки на південному сході, в приазов'ї, буде випадати мокрий сніг і сніг, можлива ожеледиця.

Температура повітря також особливо не зміниться, протягом дня від -1 морозу до + 2 градусів. На сході України та на Запоріжжі до -3 градусів.

Зима, фото з відкритих джерел
Зима, фото з відкритих джерел

У Києві 21-го грудня без істотних опадів, вдень 0-2 градуси тепла.

А ось вже з середини тижня слідують зміни-різкі опади де зі снігом, а де з дощем. Разом з цим прийдуть і морози до -12 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода в Україні на 20 грудня: синоптики радять виходити на вулицю в масках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода готує харків'янам сніговий уїк-енд-діставайте санки, буде весело

Також «Знай.иа " писав, що Штормове попередження оголошено в Україні: всім сидіти вдома