Напередодні того, як стало відомо про смерть Кернеса, харківським школярам роздали солодкі подарунки. На коробках з цукерками красувалися прізвища Кернеса і Терехова.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Х.Х".

За інформацією KHARKIV Today, набори з цукерками від корпорації "Бісквіт-шоколад " в одній зі шкіл міста роздали учням молодшої школи 16 грудня. На коробці написано: "З Новим Роком та Різдвом Христовим! Геннадій Кернес, Ігор Терехов", там зображені і символи міста — пам'ятник козаку Харько, пам'ятник незалежності (Ніка) і Дзеркальний струмінь.

"У школах роздали солодке з ім'ям покійного за царство небесне. Ну, а насправді, Терехов "соломку підстелив". Подарунки почали роздавати вчора, раніше звичайного, напевно розуміли наскільки погані справи у Кернеса. А коробочки були виготовлені мінімум місяць тому",- розповіли в телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ось це молодець! При ще офіційно живому луДшем, подарунки роздавав вже від свого імені", "тобто ще до тиражу Терехов знав про смерть Гепи - і ніхто навіть розслідувати це не буде", "поминальні чи що", "так напевно просто до канікул поспішали роздати", " що ти пишеш ,придурок?! Дітям подарунки роздали до свята святого Миколая!", "подарунки роздали бо ранки перенесли раніше через посилення карантину, кретини. плюс святого Миколая скоро", " Люди ви ідіоти! У школах роздали подарунки до Миколи, це якщо що", "в садку роздавали подарунки " від Кернеса і Терехова", " було трохи моторошно...", "Шо за маячня!! Подарунки роздали ще 16 грудня , коли Кернес був живий! Щороку місто вітає діток. Гидко читати таке", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що школярі з Франківська показали Чапкісу та ямі, як потрібно танцювати

Як повідомляв портал "Знай.иа", Олена Зеленська представила нове меню для шкільних їдалень

Також, "Знай.иа" писав, що під Харковом дітей не пускають до школи до уроків