У Харкові на одиночну акцію протесту вийшла медсестра з плакатом "Медикам - гідні оклади".

Наталія Зав'ялова - медсестра гінекологічного відділення Інституту охорони здоров'я дітей та підлітків, передає "Суспільне".

Жінка отримує до чотирьох тисяч гривень на місяць і вимагає підвищення зарплат медпрацівникам.

"Ми навіть не отримуємо доплати, нам обіцяли три тисячі виплачувати кожен місяць, хоча б до грудня. Однак нічого ми не отримали",- розповіла Наталя.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Своїм одиночним пікетом медсестра хоче привернути увагу влади. Особливо увагу президента України Володимира Зеленського.

За словами жінки, в проекті бюджету на Новий рік на медицину нічого додатково не виділили і навіть урізали фінансування.

"Моє звернення до Президента України Володимира Зеленського. Нехай він подивиться, нехай він поговорить зі Степановим - він пропонує хороший бюджет, який хоч трошки допоможе", - сказала Зав'ялова.

На її думку, навіть двірники отримують більше медпрацівників.

"Ми навіть вже готові оголошувати голодування на робочих місцях, звичайно, що ми не можемо покинути наших пацієнтів. Ми вибирали це покликання", - каже медсестра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чернівецького лікаря розлютили противники карантину: "Схаменіться вже, місць в реанімації немає!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві медики принесли під вікна Шмигалю обгризені кістки - " де гроші?"

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті головний інфекціоніст запросив мітингувальників до лікарні: "хто хоче на екскурсію?"