У Харкові не допустили до роботи водія "Швидкої допомоги", який вийшов на акцію протесту, яка пройшла 18 травня. Про це повідомила волонтер Наталя Попова в соцмережі Фейсбук.

За словами волонтера, водія швидкої Миколи Устименко не допустили на роботу через добу після його участі в мітингу де він підписав і виніс журналістам колективний лист на ім'я голови ХОДА Олексія Кучера з проханням забезпечити медпрацівників засобами індивідуального захисту і допомогти з виплатою надбавок.

"Офіційна причина: високий тиск. Тільки от колеги.. переміряли двічі, відразу біля швидкої на парковці.. підсумок 140/80. ", — написала Наталя Попова.

Волонтер звернулася до співробітників "швидкої допомоги", на яких керівництво чинить тиск, з проханням повідомляти про такі випадки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє NewsRoom, директор комунального закладу Віктор Забашта спростовує цю інформацію. За словами лікаря, водія Миколи не допустили до роботи через можливе вживання спиртних напоїв.

"У нього був запах алкоголю. Водієві запропонували пройти огляд, але він втік. Сказав, мовляв, сам пройду. Якщо він був не винен, чому пішов? Чому не сказав: я готовий здавати кров, я абсолютно тверезий? Він міг прийти до мене і сказати, що його несправедливо звинуватили. Від роботи Устименко ніхто не відстороняв, нехай виходить. Але моя позиція: п'яного водія за кермом швидкої бути не повинно", заявив Забашта.

Нагадаємо, У Харкові медики і водії швидких однієї з підстанцій організували акцію протесту з-за відсутності обіцяних 300% доплат і брак засобів захисту. Одним з тих, хто спілкувався з журналістами під час пікету був водій швидкої і ветеран АТО Микола Устименко. На наступний день, стверджує Попова, чоловіка не допустили до роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові розлючені медики вийшли на вулицю, крик про допомогу білих халатів прогримів на всю Україну - "ми беззахисні"

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Працюють садки, працюють батьки!" - у Києві Кабмін штурмує натовп голодних розлючених українців

Також «Знай.ua» писав, що "Дитсадки — батькам": під Кабміном намітився масштабний протест