Жінки придумали нову аферу, як розводити чоловіків на гроші за допомогою сайтів знайомств.

Про це стало відомо з сюжету "Надзвичайних новин" на ICTV.

Шукаєш великої і чистої любові, а натомість потрапляєш на гачок до аферистів. Нову і вкрай прибуткову схему наживи на довірливих чоловіках викрила Служба безпеки України в Харкові.

А схема проста: дівчата знайомляться з чоловіками на сайті знайомств і під приводом поспілкуватися наживо пропонують піти разом в театр на неіснуючий спектакль.

Однією з жертв такої афери став харків'янин Олександр. Він познайомився на сайті з дівчиною Лізою, яка через нетривалий час їх спілкування запропонувала йому сходити разом в театр. На що Олександр дав згоду.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Все було б добре, якщо не одна деталь - квиток коштував 100 доларів. Але це не зупинило чоловіка від можливості познайомитися з дівчиною наживо.

Аферистка навіть скинула йому сайт "театру", який у підсумку виявився липовим. На жаль, про це Олександр дізнався вже після того, як "купив" квиток і прийшов на побачення, на яке, природно, Єлизавета не прийшла і відключила телефон.

Детальніше в сюжеті:

Нагадаємо, в Києві 34-річний ув'язнений примудрився вчинити кілька злочинів, перебуваючи в СІЗО під вартою.

Як зазначається, 34-річний ув'язнений шахрайським шляхом зумів заволодіти чималими коштами потерпілих.

За інформацією прокуратури, громадянин Молдови, навіть перебуваючи під вартою в Київському слідчому ізоляторі, примудрявся за допомогою мобільного телефону виходити в Інтернет і там знайомитися з жінками.

Довірливі жертви йшли на контакт, після чого зловмисник отримував їхні гроші і навіть майно.

Попередні підрахунки свідчать, що "шлюбний аферист" таким чином отримав кошти та Ювелірні вироби п'ятьох постраждалих жінок на загальну суму в один мільйон 300 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шахраї в Україні почали заробляти на поширеній хворобі: залишають людей без копійки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українських водіїв обдирають Аферисти в "липових" погонах: "Дихніть в трубочку"

Також «Знай.иа " писав, що Аферисти "косять" мільйони на банкірах і бізнесменах: схема вражає винахідливістю