Харківський обласний травмпункт заполонили травмовані городяни.

Про це повідомили очевидці в групі "Віха" у Фейсбуці.

За добу в травмпункті взяли понад 100 людей. Медики розповіли, що серед тих, хто звертається за допомогою, велика частина людей похилого віку.

"Обласний травмпункт. За добу тут прийняли понад 100 людей. Лікарі кажуть, що серед тих, хто звертається за допомогою більше людей старшого віку. Ожеледь це не жарти...",- підписав фото автор публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, через ожеледицю, яка обрушилася на Харків цими вихідними травмувалося 129 осіб.

Про це повідомив директор Центру екстреної допомоги Віктор Забашта.

У Харкові через крижаний дощ, в результаті якого по всьому місту утворився "каток", травмувалися 129 харків'ян з яких 112-ти потрібна була госпіталізація.

За словами Забашти, в суботу травмувалося 42 людини з них 35 доставили в лікарню. За неділю було 87 випадки травм серед харків'ян, 77 потрібна була госпіталізація.

"Переважно це забої м'яких тканин, пошкодження зв'язкового апарату суглобів рук і ніг, і закриті переломи гомілкових кісток і променевої кістки"— - заявив Забашта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин приборкав слизьку стихію на двох колесах: лід - не перешкода

Як повідомляє портал «Знай.иа» Креативний харків'янин з коляскою і на ковзанах вразив українців: "Татко року"

Також «Знай.иа " писав, що Комунальники Кернеса перетворилися на "пісочних супергероїв": "а техніка де?"