У Харкові у дворі вулиці Амосова, 23, легковик примерз до дороги.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "ТРУХА".

Машина не змогла виїхати через намерзлий на дорозі лід.

Як розповіли очевидці, водій залишив машину над каналізаційним люком, з якого кілька тижнів тече вода. Через несприятливі погодні умови навколо машини намерз лід, і легковик буквально примерз до дороги.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Амосова, 23. У дворі повна жесть, з люка тече вода вже пару тижнів, льоду на дорозі намерзло, просто жесть, БМВ бідолаха застряг на пузі. Дзвонили просили приїхати усунути текти, нуль реакції, може за допомогою Вас прийде допомога, спасибі",- написано в повідомленні.

Офіційна інформація уточнюється.

"Люк знаходиться поруч з дорогою,вода тече на дорогу,вже пару тижнів,через морози утворилися брили льоду,там навіть кросовери не проїдуть", "Чим довше будете стояти тим гірше буде ситуація", "Спочатку треба європейські дороги а потім вже європейські тачки", "Є три варіанти підігнати туди щось поважче і не шкодуючи дно і захист авто, лебеткой витягнути заздалегідь посипати під колеса солі , або евакуатор з подьйомник підняти і відвезти. Або чекати потепління", "оцінюючи стан доріг, тільки замислююся останні 20 років варто взагалі отримувати права на водіння", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса перетворилися на "пісочних супергероїв": "а техніка де?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"

Також «Знай.иа " писав, що Українка відсудила 18 тисяч компенсації за травму на ожеледі: винувате училище