Через ожеледицю, яка обрушилася на Харків цими вихідними травмувалося 129 осіб.

Про це повідомив директор Центру екстреної допомоги Віктор Забашта.

У Харкові через крижаний дощ, в результаті якого по всьому місту утворився "каток", травмувалися 129 харків'ян з яких 112-ти потрібна була госпіталізація.

За словами Забашти, в суботу травмувалося 42 людини з них 35 доставили в лікарню. За неділю було 87 випадки травм серед харків'ян, 77 потрібна була госпіталізація.

"Переважно це забої м'яких тканин, пошкодження зв'язкового апарату суглобів рук і ніг, і закриті переломи гомілкових кісток і променевої кістки"— заявив Забашта.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ожеледь / скріншот з відео
ожеледь / скріншот з відео

Він зазначив, що травми отримали харків'яни різного віку.

"Вік різний, не можна сказати, що це принципово старі або діти, це абсолютно весь спектр"— сказав він.

При цьому, раніше схожі виклики були поодинокі. За словами Забашти, це через те, що не було ожеледиці, адже зима до цього була "своєрідна".

"Принципово таких викликів не було. Початок зростання - це субота, 42 виклики, і вдвічі більше в неділю"— - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сотні киян повернулися додому з синцями після прогулянки на крижаних вулицях: "Ноги роз'їжджаються"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків перетворився на суцільну ковзанку, але городяни не сумують: "Перевзувся по погоді"

Також «Знай.иа " писав, що Комунальники Кернеса перетворилися на "пісочних супергероїв": "а техніка де?"