В одному з супермаркетів АТБ в Харкові охоронець врятував життя дівчині, якій раптово стало погано.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Perepichka News".

Повідомляється, що інцидент стався в Харкові, в магазині АТБ. Одна з покупців різко впала на підлогу і втратила свідомість. До неї відразу ж підбігли небайдужі люди і співробітники магазину, включаючи охоронця. Через деякий час у неї почалися судоми.

"Охоронець Олександр Лепков не залишився байдужим: він підбіг до дівчини, поміряв пульс, розстебнув воріт і став робити непрямий масаж серця", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джерело припустило, що такими діями співробітник магазину врятував покупниці життя. Через якийсь час дівчина прийшла в себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківську військові льотчики виховують військових собак. У кожної собаки є власні відмінні риси.

Як повідомляв портал Знай.иа,у Києві через ожеледицю сталася смертельна ДТП. Водій транспортного засобу їхав по ожеледиці, і не впорався з керуванням. Через це автомобіль в'їхав у дерево.

Також Знай.иа писав, що поліцейські допомогли з'явитися на світ малюкові на станції метро. Жінка почала народжувати прямо на сході з ескалатора. Розуміти, що жінці потрібна термінова допомога, старший сержант поліції не розгубилася і допомогла породіллі.