У мережі показали "матір року", яка поставила під загрозу життя власної дитини. Все могло закінчитися трагічно.

Таким чином повідомляється, що на сторінці " ХС. Харків " з'явилися фотографії з замерзлої річки на 603 мкрн. Мати вирішила вивести дитину на середину річки, незважаючи на те, що лід ще не зміцнився, вона тільки-тільки покрилася ним.

Одне будь-яке незручне рух, і вони обидва могли опинитися під льодом.

На щастя, все закінчилося благополучно, і любителям адреналіну вдалося спокійно піти з центру річки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Мати з дитиною могли сильно постраждати, фото: ХС Харків
Мати з дитиною могли сильно постраждати, фото: ХС Харків

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні, 11 грудня, в п'ятницю очікуються часом сильні опади, поривчастий вітер та інші всілякі складні метеоумови . Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, нас зачеплять мокрий сніг, дощ або навіть крижаний дощ.

Читайте Знай в Google News!

Але завтра вдень антициклон з північного сходу зуміє зробити так, щоб циклон поступився. Тому опади ймовірні лише місцями в західній частині України. А от у більшості областей України переважатиме суха погода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.