Лікарі німецької клініки "Шаріте" все ще не відпускають мера Харкова Геннадія Кернеса додому, хоча він "рветься додому".

Про це розповів бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс в перерві сьогоднішньої сесії міськради, передає NewsRoom.

Зараз Кернеса лікують за допомогою антибіотиків.

Також Фукс спростував чутки про інсульт, який нібито переніс Геннадій Кернес.

"Все - брехня, чиста брехня. Ніякого інсульту, нічого. Відразу в день прильоту йому зробили сканер, все подивилися. Нічого не було", - заявив Фукс.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як запевнив бізнесмен, зараз градоначальник самостійно дихає і знаходиться в стабільному стані. А відсутність фотографій і звернень з клініки Фукс пояснив тим, що мер не бажає, щоб його бачили "в дротах".

Павло Фукс, фото: Ліга
Павло Фукс, фото: Ліга

За словами новообраного секретаря міськради Ігоря Терехова, він також напередодні сесії спілкувався по телефону з Кернесом.

"Ми обговорювали моє секретаріатство в міській раді, бюджет міста і подальші кроки з розвитку Харкова. Він радив проявляти волю, терпимість і розсудливість"— розповів Терехов на брифінгу після сесії.

Нагадаємо, Геннадій Кернес планує повернуться додому з лікування в Німеччині до 30 грудня. Про це повідомив бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс на своєму Телеграм-каналі, 7 грудня.

За його словами, Кернес також оцінив підготовку Харкова до Нового року. У той же час про самопочуття мера Фукс нічого не сказав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Секретарем Харківської міськради став заступник голови Кернеса Терехов

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий Кернес став мером Харкова "на удаленке": "яка присяга?"

Також «Знай.иа " писав, що Хворий Кернес рветься додому на Новий Рік, медики проти: "Мені все одно"