Під Харковом в Чугуївському районі в пожежі загинули 3 кота і 6 козенят. Господар квартири встиг врятуватися.

Про це повідомила в пресслужба ДСНС в Харківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомлення про пожежу на вулиці Шевченка,8 у селищі Чкаловське Чугуївського району надійшло 6 грудня близько 8-ї вечора.

На місце події були направлені два відділення Служби порятунку на автоцистернах з смт Чкаловського та міста Чугуєва. До моменту прибуття рятувальників у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку на площі 15 кв.м горіли меблі та домашні речі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Горить ринок пожежні
Пожежні, скріншот

Під час гасіння пожежі в квартирі вогнеборцями були виявлені загиблі тварини: 3 кота і 6 козенят. Господар квартири встиг самостійно евакуюватися з палаючого приміщення.

О 20:21 полум'я було локалізовано, а о 20:54 повністю ліквідовано. Передбачувана причина загоряння - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, яким була обладнана квартира.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потужна пожежа охопила швейну фабрику в Харкові, рятувальники валяться з ніг -" 10 годин тушкуємо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сім'я українців згоріла в пекельній пожежі, ридає все село: "діти стали янголятами"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі пожежа вигнав сім'ю на вулицю серед ночі і залишив без даху над головою: "вибігли роздягненими і босоніж"