Новообраний і «старий» мер Харкова Геннадій Кернес вже незабаром повинен повернутися до України. Про це повідомив його син Данило Привалов, передає видання "Страна".

За словами сина Кернеса, його батько повинен повернутися в Україну після лікування від коронавірусу в німецькій клініці напередодні Нового року, 29 чи 30 грудня.

"Я так часто коментую цю тему, що боюся наврочити. Дай Боже, це станеться і ви незабаром особисто зустрінетеся і зможете записати інтерв'ю", - наголосив чоловік.

Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)
Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)

Він також стверджує, що Кернес зрадів перемозі на виборах мера Харкова, проте його трохи засмутили результати – він сподівався набрати більше відсотків голосів. За словами Привалова, соцопитування віщували його батькові близько 80% голосів виборців. Проте тривала відсутність Кернеса в Харкові нібито вплинула на його рейтинг серед містян.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Але незабаром це зміниться», - впевнений Привалов.

Нагадавши, у хворого Кернеса великі проблеми: "Профукали мільйони". Згідно зі звітом за показниками економічного і соціального розвитку Харкова за дев'ять місяців, то в першому півріччі цього року 26 з 63 КП міста отримали 50,3 мільйона чистого прибутку.

Як повідомляв "Знай.ua", син Кернеса відповів на головне питання харків'ян про хворого батька: "Недовго..."

Знай.ua писав, хворого Кернеса "позбавили" повноважень у Харкові: "Самі впораємося"