У Харкові вибухнув справжній скандал через те, що приватна школа викидає своє сміття у дворі житлового будинку.

Про це повідомила постраждала дівчина в телеграм-каналі "ХС | Харків".

Як стало відомо, то в одному з дворів по вулиці Академіка Павлова чоловік з помічником на Лексусі вивантажували сміття. Місцева мешканка не змогла пройти повз цього свавілля і зробила зауваження, але була проігнорована. Після дівчина дістала телефон і зробила кілька фото, в результаті на неї звернули увагу і в грубій формі відібрали телефон і вдарили у вухо.

Завдяки перехожим телефон повернули. Поліція була викликана.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як розповіла потерпіла, то чоловік на джипі є власником приватної школи "Благовіст" і таким способом позбавляється від сміття.

"Водій Лексуса з помічником вивантажували сміття в купу біля мого будинку (вул.Академіка Павлова, 146). Звалище, всі скаржаться, ніхто нічого не робить, за сукупністю скарг - комунальники вивозять.
Я не пройшла, зробила зауваження, була проігнорована, а коли зробила кілька фото, до мене тупо підійшов великий такий мужик (власник авто) років 50ти, відібрав телефон, а за мої спроби його забрати назад, ще й стукнув мені у вухо. Завдяки перехожим телефон мені повернули, і я природно викликала поліцію. Я знаю звідки цей джип, школа-садок " Благовіст" позбавляється таким чином від сміття на своїй території",- розповіла дівчина.

"На Лексусі, сміття з листя викидають, хм... Де я не там повернув", " Директор школи, власник лексуса збирає і вивозить сміття в салоні свого авто особисто?", "І де господар двору? Або боїться в черговий раз в обличчя виклопотати? Приїде розбереться буду його поважати!", "А що інші мешканці будинку? Просто дивляться як у їхнього будинку звалище роблять? Тут потрібно громадську заяву з підписом мешканців будинку. Тоді копи думаю будуть ворушитися", " звичайне жлобство по-українськи. Краще загадити авто ніж заплатити 300 грн за вивезення", "мила, наївна дівчина, у мене для вас погані новини - справедливості в Україні немає. І як правило, правий той, у кого більше грошей", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську тонни листя везуть на кладовище, очевидці киплять: "замість звалища?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром гниють тонни риби, жителі шукають протигази: "Тухлятина"

Також «Знай.иа " писав, що Запорожці влаштували смітник прямо під вікнами, дивитися огидно: "Свинячать у себе під носом"