У Харкові на вулиці мирній, 19, 2 грудня виявили тіло невідомого чоловіка.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Як розповів харків'янин, вранці він йшов на роботу і побачив біля загиблого два екіпажі патрульних і швидку. У підсумку вони залишили тіло і поїхали. І вже ввечері, коли чоловік повертався з роботи, тіло продовжувало лежати і його ніхто не прибрав.

"Історія така: з ранку, коли йшов на роботу, бачив, що приїхало дві патрульні і швидка, черкнули і забили х*й на нього. Так як щас, йдучи назад з роботи, він там же і лежить",- написав харків'янин.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Що стало причиною смерті чоловіка, невідомо. Обставини події уточнюються.

"Та хай лежить він тобі що заважає?", "Самоізолювався", " так може він живий, бомжі часто так лежать. Приїхала поліція, він їм "лежу не порушую", ну і поїхали", "Дик з нього ритуал бабла не візьме, скоро сніжком притрусить і не буде вид псувати", " нормально! у нас всі проблеми вирішуються забиванням величезного болта на все", "який кошмар, як в блокадному Ленінграді, як при Голодоморі", " Бомж без грошей а значить не людина. Тому людського ставлення і немає", " Без експерта і висновку не зворушений, і одна бригада на міліонний місто . Треш", " з чого ви взяли що це бомж???? Може бути його вдома чекають..",- писали в коментарях під публікацією харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові домушника розчавило холодильником, який він хотів вкрасти

Як повідомляє портал «Знай.иа» У київському парку знайшли вбиту дівчину, копи губляться в здогадах- " Допоможіть впізнати!"

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше