Поліція Харкова розслідує обставини загибелі невідомого чоловіка, тіло якого виявили на вулиці Героїв Праці, 1 грудня.

Першими про труп повідомили очевидці в Телеграм-каналі "ТРУХА".

Повідомлення про те, що на вулиці Героїв Праці на терасі біля одного не працюючого кафе виявили тіло чоловіка під холодильником, надійшло 1 грудня близько 10:50, повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У поліції припускають, що загиблий мав намір вкрасти холодильник. Його особу встановлюють.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок". Всі обставини події встановлюються.

Нагадаємо, на Львівщині під колесами снігоприбирального автомобіля загинув чоловік. За попередньою інформацією слідчі Жовківського відділення поліції встановили, що загиблий лежав на проїжджій частині, коли на нього наїхала вантажівка.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля МАЗ, 32-річний житель району, який прибирав сніг, скоїв наїзд на місцевого жителя віком 30 років, який лежав на проїжджій частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові нудьгуючого на канікулах школяра застукали на смертельно небезпечному занятті: "премія Дарвіна?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син завуча розбив голову дівчинці і залишився безкарним, а батьки Школярки втратили роботу

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську осатаніла псина розтерзала жінку: гриз, поки нещасна кричала в калюжі крові