У Харкові на Холодній горі в супермаркеті "Клас" в акваріумі зі свіжою рибою затесалася "тухлятина".

Відеофактом поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Народний Ревізор".

На відео можна побачити, як серед живих родичів до верху черевом спливла рибка. Як давно загинула риба і як довго вона в такому положенні "плаває" - невідомо. Але, що можна сказати з точністю - таку рибу вживати в їжу вкрай не бажано.

"Риба просто втомилася від всього, що відбувається", - пожартував автор ролика.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, впро Львів у популярній українській мережі супермаркетів "Сільпо" покупець зіткнувся з дуже моторошною картиною. Замість свіжої риби чоловік отримав тухлятину, в якій жили... справжні глисти. Ось такий "подарунок" підніс магазин.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "народний Ревізор", в якому публікують ось такі промахи вітчизняних супермаркетів, магазинів і т. д.

"Закоптили разом з глистами. Чоловік купив у кулінарії копчену рибу - минтай. Пізніше під час вечері виявив неприємну знахідку у вигляді паразитів. # Львів, "Сільпо", пр.Червоної Калини, 62.",- підписали публікацію автори.

Варто також нагадати, що в цій мережі супермаркетів такий випадок далеко не єдиний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі магазин впарив покупцям "грибне сміття": "Заморозили прямо в лісі?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чернівчанин купив буханець хліба з дивною "начинкою", таке краще не їсти - " як у Кіндер-сюрпризі!"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'ян попереджають про "вбивчий" сир: "зі смаком кишкової палички" (оновлено)