У Харкові на період новорічних свят працюватиме ярмарок. Але в новорічну ніч святкування проводити не будуть.

Про це повідомили у Харківській міськраді, передає УНН.

"Згідно з розпорядженням міського голови від 26 жовтня 2020 року №68/1 "про відзначення зустрічі Нового 2021 року, різдвяних свят та організації відпочинку дітей у дні зимових шкільних канікул", будуть вжиті заходи щодо організації роботи новорічного ярмарку на площі Свободи з 19 грудня 2020 року по 17 січня 2021 року відповідно до нормативно-правових актів. За інформацією Департаменту культури Харківської міської ради, масові святкування в новорічну ніч відбуватися не будуть", - зазначено у відповіді на запит.

Святкування Нового року в Харкові
Святкування Нового року в Харкові

Нагадаємо, у Харкові затвердили план заходів до Нового року. Відповідний документ з'явився в Єдиному реєстрі актів міськради.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з документом з 26 жовтня по 10 лютого департаментам заборонили проводити масові заходи на площі Свободи, де вже почали встановлювати новорічну ялинку.

Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери. Працювати каруселі будуть рівно місяць — до 19 січня. Разом з тим Департаменту будівництва та дорожнього господарства доручили забезпечити щоденне санітарне прибирання в зоні розваг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий вибрав головну ялинку для львів'ян, але ще не вирішив, бути їй чи ні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому готують Різдвяний ярмарок, українці святкування не оцінили: "лікарні краще обладнайте киснем!"