Не за горами "Чорна п'ятниця" і багато магазинів почали готується до цього дня не зовсім чесно. Винятком не став і харківський супермаркет "Посад".

Про це стало відомо з Телеграм-каналу "Народний резізор".

Як стало відомо, то магазин тільки зробив видимість знижок, а на ділі ціни впали на кілька копійок, що викликало хвилю обурення у харків'ян.

"Чорна п'ятниця вже почалася. Не пропустіть вигідні знижки",- йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, більшість магазинів вдаються до хитрощів, підвищуючи ціни за кілька днів, а то й тижнів, то "Чорної п'ятниці" і потім роблять знижки в розмірі 50% і більше. Хоча реальна вартість товару практично не знижується.

У Telegram-каналі" Х**вий Київ " Користувач показав приклад того, як великі супермаркети (зокрема, "Сільпо") обманюють і заробляють великі гроші на своїх покупцях. Показано це було на міні-морквинці. Українець оцінив, що цей товар не продавався, тому на нього був поставлений цінник +300% і за тиждень до "Чорної п'ятниці" була поставлена знижка в розмірі -200%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян розлютили перед святами, обурилися всі: "магнітики з Путіним?". Городяни обурилися через те, що один з популярних українках мережевих магазинів продає продукцію з символом 2021 року з побажаннями російською мовою.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чорна п'ятниця: лайфхаки для новачків і поради для досвідчених покупців. Чорна п'ятниця стає все популярнішою в Україні. У цей день можна знайти відмінні знижки, і це справжнє задоволення для людей, які люблять тримати свої фінанси під контролем. Але, на жаль, знижки та вигідні пропозиції від магазинів, можуть виявитися не більше ніж спробою продати наївним покупцям застарілі, непопулярні, а іноді і недостатньо якісні товари.

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія лише на городи. Українські фермери з початку поточного тижня почали підвищувати ціни на картоплю. Причиною виявилося підвищення попиту на даний овоч.