Всіх підозрюваних у нападі на "автобус Киви" під Харковом відпустили під домашній арешт.

Повідомляється, що два дні поспіль, 23 і 24 листопада суд змінив запобіжні заходи 12 підозрюваним у захопленні автобуса поблизу Люботина. Після майже трьох місяців у слідчому ізоляторі підозрюваних відправили під цілодобовий домашній арешт строком на два місяці за місцем реєстрації — у Харкові та Дніпрі, передає "Суспільне".

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Як розповів представник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко, то перших трьох підозрюваних відпустили 19 Листопада, 23 листопада — ще шістьох, 24 листопада останніх шістьох.

"Дмитро Жидченко, Вадим Бурдов, Олександр Бондар, Євген Коваленко, Богдан Кіт і Дмитро Квітка сьогодні повернуться додому. Дуже радий за хлопців і за те, що цього разу суди і прокуратура мали сміливість винести справедливі рішення. Це перемога здорового глузду над хворими фантазіями ОПЗЖ"— написав у своєму Телеграм-каналі лідер руху "Азов" Андрій Білецький.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Біля Київського райсуду підозрюваних зустрічали представники "Нацкорпусу" і родичі.

Після виходу з-під варти один з підозрюваних у дворі суду зробив дівчині пропозицію.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Нагадаємо, 27 серпня, близько сьомої години вечора поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на трасі невідомі на "Міцубісі" заблокували рух мікроавтобуса "Мерседес", в якому знаходилися представники ГО "За життя", і змусили його зупинитися. Після цього з "Міцубісі" вийшло кілька людей і з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого зникли на своєму автомобілі.

Нардеп Ілля Ківа звинуватив у нападі "Нацкорпус". У свою чергу в "Нацкорпусі" спростували свою причетність до події. Але, як бачимо, автомобіль представника цієї партії був задіяний нападниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові судять "робінгудів", обвинувачених у нападі на автобус: "12 хлопців за гратами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розстріл автобуса в Харкові: ківі пригадали моторошні слова

Також «Знай.иа " писав, що "Зайчика в ряд": під Харковом затримали тих, хто стріляв в автобус з людьми