У Харкові лікар-стоматолог відмовилася надягати маску під час прийому маленького пацієнта.

Про це стало відомо з випуску МГ "Об'єктив".

Повідомляється, що в понеділок, 23 листопада, в обласній стоматологічній поліклініці Харкова виник конфлікт між стоматологом і матір'ю маленького пацієнта. Виявилося, що лікар працювала без захисної маски. Вона намагалася зробити дитині операцію і навіть після зауважень відмовилася надягати засоби захисту. Мати хлопчика викликала поліцію.

Як виявилося, що хлопчикові повинні були видалити два зуба. Але операцію так і не провели. Дитина побачила, що медик не одягла маску і попросив її зробити це. За словами матері дитини, та відмовилася.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

По приїзду на місце виклику, поліцейські прийняли заяву і виписали стоматологу штраф на 170 гривень. Це мінімальне покарання, оскільки раніше медик не притягувалася до адміністративної відповідальності.

Адміністрація поліклініки також запевнила, що стоматолог отримає догану.

Сама лікар коментувати ситуацію відмовилася навідріз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпровський супермаркет окупували "свині": "масочний режим"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Штрафи на карантині: що буде з тими, хто ігнорує масочний режим

Також «Знай.иа " писав, що Українців без масок почнуть штрафувати з 21 Листопада: що потрібно знати про нове правило