У Харкові на території дитячого садка №300 місяць тому комунальники розрили яму, яка наповнилася окропом.
Про це повідомили очевидці в групі "СолнцеЛикий Харків" у Фейсбуці.
Повідомляється, що яма була вирита місяць тому, а наповнена гарячою водою вже як тиждень. При цьому цей "басейн" ніяк не ізольований, а огороджений з двох сторін стрічками, а це означає, що діти гуляють біля потенційно небезпечного місця.

фото: СолнцеЛикий Харьков
фото: СолнцеЛикий Харьков

фото: СолнцеЛикий Харьков
фото: СолнцеЛикий Харьков

"Дитячий садок номер 300 на Одеській. Розриттю місяць. Останній тиждень наповнили окропом шоби малі роднулі купалися. Прямо на території садка, де прогулюються діти до 5 років. Підхід вільний. Огорожа з двох сторін у вигляді стрічок.
Від редакції - а ви теж помітили шо як Геша почав керувати містом на удальонці, комунальний пі * єц почав наближатися з ще більшою швидкістю",- написано в повідомленні.

Нагадаємо, у Харкові на Новосалтівському ринку, 18 листопада провалився асфальт, залишивши після себе величезні ями.

Повідомляється, що ями утворилися в результаті прориву на тепломережі. За словами рятувальників, вода підмила грунт, а той не витримав і просів.

Як запевнив заступник керівника ГУ ДСНС у Харківській області Анатолій Торяник, то через аварію найближчі будинки не залишаться без тепла, адже комунальники активно займаються усуненням неполадки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На щастя, ніхто не постраждав, магазини теж залишилися цілі. Хіба що, продавці сильно злякалися. Кажуть, земля тріщала прямо на їхніх очах.