Сьогодні, 23 листопада Київський райсуд Харкова продовжує засідання у справі харківських патріотів. Зараз за гратами знаходяться 12 хлопців.

Про це інформує "Національний корпус".

Повідомляється, що в п'ятницю, 20 листопада, відбулася перша частина засідання. Тоді суд відпустив із СІЗО харківських патріотів Олександра Савотіна, Антона Мокренка та Євгена Шкіркова, змінивши їм запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Як передає Апостороф , Київський районний суд Харкова в п'ятницю, 20 листопада відпустив з СІЗО під домашній арешт трьох "харківських робінгудів" Савотіна, Мокренка і Шкіркова, задовольнивши клопотання прокуратури.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також провели експертизи та вивчили відеоматеріали, після яких прокуратура області змінила для обвинувачених кваліфікацію підозри, знявши з них звинувачення у замаху на вбивство. Тепер їм інкримінують хуліганство (ч.4 ст. 296).

Так званих " харківських робінгудів "звинувачують у нападі на автобус з представниками силового крила"ОПЗЖ". Судові засідання у справі продовжаться 27 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді тітушки натиснули на виборчу комісію, щоб "протягнути" на вибори партію скандального мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Той самий Тітушко зробив кар'єру-вже на посаді віце-президента

Також «Знай.иа " писав, що Стоп реваншу: під Рівним патріоти закидали яйцями Іллю Ківу та " тітушок"