Нападники на членів ОПЗЖ були на авто, яке належить голові Нацкорпусу Дніпропетровської області Івану Куриленко.

Про це свідчать дані реєстрації автомобіля, які знаходяться в розпорядження "Страны".

джерело: Антон Геращенко (Фейсбук)
джерело: Антон Геращенко (Фейсбук)

Фото автомобіля з номерами Дніпропетровської області оприлюднив у Фейсбуці заступник міністра МВС Антон Геращенко, коли повідомив про затримання 14 осіб, підозрюваних у нападі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Автомобіль з таким номером, за даними джерел "Страны" у силовиків, зареєстрований на Куриленка Івана Петровича.

Чоловік з таким ПІБ за даними відкритих джерел є головою Дніпропетровської організації Національного Корпусу. Він брав участь у минулих виборах до Верховної Ради, як кандидат у депутати від ВО Свобода.

джерело: Страна
джерело: Страна

У декларації у нього зазначено два автомобілі Volkswagen Transporter.

Нагадаємо, 27 серпня, близько сьомої години вечора поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на трасі невідомі на "Міцубісі «заблокували рух мікроавтобуса» Мерседес«, в якому знаходилися представники ГО» За життя", і змусили його зупинитися. Після цього з "Міцубісі" вийшло кілька людей і з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого зникли на своєму автомобілі.

Нардеп Ілля Ківа звинуватив у нападі "Нацкорпус". У свою чергу в "Нацкорпусі" спростували свою причетність до події. Але, як бачимо, автомобіль представника цієї партії був задіяний нападниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У місті Зеленського орудує озброєний до зубів псих: "я вас бл * * * всіх тут повбиваю"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом схопили банду, яка розстріляла автобус з людьми - 14 бритоголових " тітушок"

Також «Знай.иа " писав, що "Кров розстріляних під Харковом на ваших руках", - ОПЗЖ вимагає у Зеленського заборонити "Нацкорпус" і " Азов"