Харків'янин осліп на одне око після операції на носі.

Про це стало відомо з випуску "АТН Харків".

Харків'янину Денису Шаповаленко зробили корекцію викривленої носової перегородки, але після цього він перестав бачити лівим оком. Тепер чоловік бачить тільки правим оком, і зір до нього не повернеться.

Прооперували Дениса в 2018 році в Харківській обласній клінічній лікарні.

Після операції харків'янин не зміг відкрити око. Тоді медики механічно відкрили його. Але після цього пацієнт сказав, що нічого не бачить. Дослідження на томографі з'ясувалося, що під час операції був перерізаний зоровий нерв.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Я втратив зір на одне око, У мене порушені опорно-рухові м'язи ока. І плюс - це, слава богу, пройшло, - повітря в мозку",- розповідає потерпілий.

Денис з дружиною Наталією звернулися в поліцію. Судово-медична експертиза, яка була проведена в Києві, показала, що в ході операції лікарем були допущені помилки.

Зараз Денис переніс ще три операції - щоб виправити наслідки першої. І ще дві - на черзі.

Доктору Миколі Моїсеєву інкримінують неналежне виконання професійних обов'язків, яке заподіяло тяжкі наслідки. Дана стаття передбачає позбавлення права займатися професійною діяльністю до п'яти років. Максимальна межа покарання - до двох років позбавлення волі.

Потерпілий тепер судиться і хоче мільйон гривень, а в лікарні впевнені: це нещасний випадок, а не їх помилка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Смерть дружини Квіташвілі відкрила українцям очі на клініку" Борис": це не допомога

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові малюка скалічили при пологах, убита горем мама розкрила правду: "не може навіть ковтати"

Також «Знай.иа " писав, що Львівщина оплакує смерть студента-медика, все через помилку лікарів: "ще жити і жити хлопцеві"