У Києві харків'янин побив продавця на ринку через вартість товару.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Повідомляється, що інцидент стався на території ринку на вулиці Світлицького.

Покупець прийшов за покупками в стані алкогольного сп'яніння і відразу почав конфліктувати з продавцем з приводу цін на товар. Після цього побив торговця і втік. Медики діагностували у потерпілого перелом нижньої щелепи і травму голови, його госпіталізували в лікарню.

"На місці події від свідків правоохоронці дізналися, що на ринок прийшов чоловік, який напідпитку, який відразу почав конфліктувати з продавцем через ціни на одяг, яким той торгував. Незадоволений покупець кілька разів вдарив свого опонента в обличчя, після чого зник з місця події, а потерпілого з травмою голови і переломом нижньої щелепи лікарі відразу госпіталізували до медичного закладу"— - розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліцейські оперативно розшукали буяна. Ним виявився 35-річний харків'янин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 122 ("умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження або позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові на ветеранів АТО напали п'яні копи: "маємо підростаючих беркутят″

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом озвірілий Ромео підняв руку на колишню Джульєтту: "ревнощі заїла"

Також «Знай.иа " писав, що Ревнивий батько переламав ніжки однорічної дочки, а мати намагалася це приховати