Стало відомо про те, що в Харкові чоловік погрожує підірвати гранату. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів відвідали жителя Харкова, щоб провести обшук в його оселі.

На поріг патрульних той не пустив. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП Харківської області.

У Харкові чоловік погрожує підірвати гранату, фото: ТруХА
У Харкові чоловік погрожує підірвати гранату, фото: ТруХА

Сталося це в п'ятницю, 13 грудня, приблизно о 9:00. Чоловік відреагував на обшук досить агресивно. Він вийшов до поліції з гранатою в руках, і почав погрожувати її підірвати.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На місце одразу виїхали керівники обласного та районного управлінь, а також вибухотехніки.

У чому саме причина обшуку, і чому чоловік агресивно на це відреагував - поки що не повідомляється. Залишається чекати офіційних коментарів від прес-служб правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина. Дитину кілери відпустили - він прибіг додому до матері.

Як повідомляє портал "Знай" У Полтаві псих з гранатою взяв у заручники поліцейського, погрожує підірвати-перші подробиці