Харківським медикам виплатили менше половини належних доплат за боротьбу з коронавірусом.

Про це йдеться в довідці за оперативними даними про виконання бюджету Харківської області за січень-жовтень 2020 року, пише Depo.Харків.

Так, субвенція склала 13,6 млн грн або 44,9%. Гроші були виділені з фонду боротьби з коронавірусом.

За 10 місяців Харківщина отримала на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров'я, що надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з коронавірусом, субвенцію в розмірі 37,3 млн грн.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому за 10 місяців розмір медичної субвенції становить 1 045,6 млн грн.

Загалом до зведеного бюджету області з урахуванням трансфертів за січень-жовтень 2020 року надійшло доходів 24 885,7 млн грн. Доходів до загального фонду (без урахування трансфертів) надійшло в сумі 16 811,3 мільйона грн або 102% до плану на січень-жовтень (+334,5 мільйона грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Медики, силовики і рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антикорозійного фонду. На доплати медикам і силовикам з антикорозійного фонду витратили практично однакові суми.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівські медики озвучили вартість лікування від коронавірусу-моліться, щоб не захворіти. Уряд нещодавно озвучував версію про те, що лікування від коронавірусу безкоштовно для всіх пацієнтів. Насправді пацієнти і медики сходяться на думці, що лікування оплачують самі пацієнти, а не держава.

Також «Знай.иа " писав, що Родина Тернопільського терапевта Івана Венжиновича, який став символом боротьби з коронавірусом і чиє обличчя розміщені на білбордах по всій Україні з підписом "спасибі за життя", відмовили в компенсації.