Сьогодні, 11 листопада в Харкові біля будівлі ХОДА проходить мітинг представників ресторанного бізнесу.

Про це повідомляє "Суспільне".

На акцію протесту в черговий раз вийшли працівники ресторанного бізнесу. На площу Свободи вийшли кілька сотень людей. Учасники мітингу виступають проти карантинних обмежень у роботі закладів громадського харчування зокрема карантину вихідного дня.

фото: Суспільне Харків
фото: Суспільне Харків

фото: Politeka
фото: Politeka

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мітингувальники тримають в руках плакати з написами "Немає роботи - немає податків", "Наші діти хочуть їсти", "Наші зарплати теж на карантині", "Хочемо працювати", "Без бізнесу немає економіки", "Не відбирайте наш хліб", "Моя робота - моє життя" та інші.

фото: Суспільне Харків
фото: Суспільне Харків

фото: Суспільне Харків
фото: Суспільне Харків

"Немає жодної сфери, на зразок нашої, якій такі ж жорсткі вимоги висунуті. Погодьтеся, до транспорту, припустимо, до продовольчих магазинів, метро, автобуси, трамваї... Більша пропускна здатність, ніж у кафе, ресторанах. Вся наша галузь має пропускну здатність набагато меншу",- заявив один з організаторів акції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові масовий бунт, під вікнами у Кучера запахло шинами:"Карантином ситий не будеш". У числі вимог протестувальників до місцевої влади: надати можливість вибирати час роботи згідно формату закладу (день, вечір або ніч); розробка ефективних правил роботи під час карантину і зниження податкового навантаження на цей час.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Ресторанний Майдан" у Харкові очолив єнот. Ліза прийшла підтримати людей, які стоять на площі Свободи

Також «Знай.иа "писав, що" червоний" Ужгород вибухнув протестами, у Зеленського пішли на поступки: "відстояли!"Мер Ужгорода Богдан Андрєєв написав на своїй сторінці у фейсбук, що він домігся перегляду обмежень в умовах "червоної" зони.