За кермом Volkswagen, який 7 листопада збив трьох людей на "острівці безпеки", в Харкові, був 23-річний громадянин Республіки Ємен Хенді Алі.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Фейсбуці.

Також чиновник анонсував перевірки у вузах.

"Цей "іноземний студент" у 2016 році отримав тимчасове право на проживання в Україні на підставі того, що був зарахований на навчання до Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба. Тільки я припускаю, що займався він тут зовсім не навчанням"— повідомив Геращенко.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також чиновник розповів, що кілька місяців тому хлопця затримували за напад на дівчину. Слідчі пред'явили йому звинувачення за статтею "хуліганство", проте на час розслідування суд випустив його під залів у 105 тисяч гривень.

"Дуже сподіваюся, що українське правосуддя залишить Хінді Алі років на шість-сім в Україні, з місцем проживання в одній з виправно-трудових колоній суворого режиму!"— резюмував Геращенко.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Наприкінці жовтня в Кабміні доручили правоохоронцям разом з міграційною та прикордонною службами провести перевірки у вузах, щоб видворити з країни іноземних студентів, які не відвідують заняття.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Нагадаємо, у Харкові водій легкового автомобіля зніс кілька пішоходів, які перебувають на острівці безпеки на пішохідному переході.

Повідомляється, що інцидент стався близько 16:10 в суботу, 7 листопада, на проспекті Науки в Харкові. За попередньою інформацією, 23-річний водій легкового автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на острівець безпеки на пішохідному переході.

У ДТП постраждало троє людей: 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик та невстановлена жінка віком близько 50 років. Всі постраждалі були доставлені в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги з травмами різного ступеня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом убиті дороги зупинили швидкі: "так і боремося з коронавірусом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові озвірілий таксист побив колишню дружину на очах дитини: "не чіпай матусю!"

Також «Знай.иа " писав, що Моторошна ДТП на острівці безпеки в Харкові: лікарі розповіли про стан пацієнтів